Bart Schots

Ziekelingenstraat 32

3000 Leuven

 

016 26 21 51

0496 55 67 39

 

schots.bart@skynet.be

De praktijk bevindt zich in Leuven, maar buiten het centrum.  De Ziekelingenstraat is een verbindingsstraat tussen de Oudebaan en de Hoegaardsestraat en is gelegen in een rustige en groene omgeving met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

 

 

 

Indien u met de wagen komt vanuit de richting Leuven stad : u volgt de Tiensesteenweg een 1000-tal meter tot aan de Philipslaan. daar slaat u links af. Vervolgens rijdt u tot aan het kruispunt met de Oudebaan. Op dit kruispunt slaat u links af en na 200m slaat u de eerstvolgende straat rechtsaf : u bent in de ziekelingenstraat. De praktijk bevindt zich na 500m op uw rechterzijde (nr. 32).

 

 

 

Indien u met de wagen komt vanuit de richting Tienen of vanaf de Express-weg (E40 - afrit Haasrode/Brabanthal): vanaf het kruispunt Tiensesteenweg-Expressweg rijdt u verder richting Leuven.  U slaat de derde straat af naar links (Philipslaan); vervolgens rijdt u tot op het kruispunt met de Oudebaan.  Op dit kruispunt slaat u links af (terug richting Tienen) en na 200m slaat u de eerstvolgende straat rechtsaf : u bent in de Ziekelingenstraat.  De praktijk bevindt zich na 500m op uw rechterzijde (nr. 32).

 

 

 

Indien u met de fiets komt vanuit de richting Leuven stad : 100m voorbij de verkeerslichten van de Martelarenlaan slaat u rechtsaf naar de Adj. Harboortstraat; deze volgt u altijd rechtdoor totdat deze overgaat in de Brugstraat en vervolgens in de Hoegaardsestraat.  Nadat u de Adj. Harboortstraat bent ingereden is het de vijfde straat naar links :  u bent nu in de Ziekelingenstraat.  De praktijk bevindt zich na 500m op uw linkerzijde.

 

 

 

Indien u met de fiets komt vanuit de richting Sport-Oase : vanuit Sport-Oase rijdt u altijd rechtdoor, tussen de twee blokken van de Philips-site door, de Tivolistaat over en vervolgens richting Abdij van 't Park.  Hier blijft u 500m rechtdoor rijden (zand-grindweg) tot aan het tunneltje onder de spoorweg; hier gaat u onderdoor en draait rechtsaf naar de Hoegaardsestraat.  Vervolgens rijdt u 100m tot aan de eerstvolgende T-kruispunt : hier slaat u linksaf.  U bent in de Ziekelingenstraat.  De praktijk bevindt zich na 500m op uw rechterzijde.

 

 

LET OP : VANAF HET MOMENT DAT U DE TIENSESTEENWEG VERLAAT NAAR DE PHILIPSLAAN, BEGINT DE ZONE 30.

DEZE GELDT VOOR HEEL DE WIJK !

 

LET OP : ER STAAN VERKEERSCAMERA'S AAN DE BRUGSTRAAT/IJZEREN POORTSTRAAT EN DE KORBEEKLO

-SESTRAAT/IJZERENPOORTSTRAAT. DEZE DOORGANGEN ZIJN ENKEL TOEGANKELIJK VOOR HOUDERS VAN EEN TOEGANGSVERGUNNING.